Haarwerken/pruiken

Altijd persoonlijk voor u

PERSOONLIJKE AANDACHT

PROFESSIONEEL

NAZORG

GARANTIE & SERVICE

Als je dunner haar of kale plekken krijgt of zelfs helemaal kaal bent geworden, dan is er de optie om een pruik/haarwerk te gaan dragen. Op deze manier valt het zo min mogelijk op dat je haar bent verloren. Bij een haarwerk is het goed om te beseffen dat het een hulpmiddel is. Hiermee bedoelen we dat een haarwerk altijd aandacht vraagt.

Persoonlijke aandacht


Onze locatie is op zo’n manier ingericht dat u zich altijd op uw gemak zult voelen en dat uw privacy veilig blijft. Wij nemen graag persoonlijk de tijd voor u, wij leveren oprechte aandacht voor uw situatie, wij bieden daarbij een luisterend oor en we hebben oog voor de mogelijke emoties die een rol kunnen spelen.

Dankzij het passend haarwerk wordt u weer zelfverzekerd. Dankzij het goede haarwerk of pruik gaat het zelfvertrouwen vanzelf omhoog.

Uitgebreid assortiment


Iedereen is uniek en heeft ook zijn eigen haarstijl. Daarom biedt Salon elle een uitgebreid assortiment aan. Aangezien er veel verschillende haarwerk collecties zijn kunnen we er samen een mooi resultaat van maken. Haarwerken en pruiken zijn er in meerdere soorten, aangezien elke haarstijl ook weer anders is. Er is keuze uit synthetische haarwerken of haarwerken gemaakt van 100% echt haar.

Professioneel


Salon elle heeft jarenlang kennis en vaardigheden opgedaan, hierdoor is er veel ervaring in haarwerken en pruiken, hierdoor gaan we alleen voor het beste resultaat. Wij willen ons altijd verbeteren en zoeken daarom altijd naar de nieuwste verbetermogelijkheden. Door zo innovatief mogelijk te zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en vernieuwingen binnen de haarwerken. Dankzij deze ervaring zullen wij ervoor zorgen dat u zich weer prettig voelt.

Garantie en service


Salon elle is erkend proffessioneel haarwerken en is aangesloten bij ANKO Sectie Haarwerken(Algemene Nederlandse Kappers Organisatie). Dat betekend dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij de Geschillencomissie (SGC). Hierdoor heeft u als klant de garantie dat onze diensten voldoen aan de eisen die zijn opgesteld door de vereniging uit onze branche. De levertijd van een haarwerk is 2 werkdagen, de levertijd van maatwerk is 12 weken. Als u haarwerk wilt reserveren is dit mogelijk voor 3 tot maximaal 6 weken.

Toegankelijk


Salon elle werkt op afspraak, dit doen wij zodat wij zeker weten dat wij volledig tijd en aandacht voor u hebben. Bent u niet in staat om naar onze salon te komen of vindt u dit niet prettig? Binnen een straal van 15 kilometer van Bunschoten-Spakenburg komen we aan huis of in het ziekenhuis.

Eerste afspraak / intake gesprek


Na het contact maken wij samen een eerste afspraak/intakegesprek, deze is geheel vrijblijvend en gratis. Het intakegesprek vind binnen 5 dagen plaats in onze speciale haarwerk salon. Als u het prettig vind kunnen wij ook bij u thuis komen of in het ziekenhuis binnen een straal van 15 kilometer vanaf de salon. Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar de beste mogelijkheden en oplossingen voor uw probleem. Hierbij komen alle opties aan bod die voor u van toepassing zijn en welke bij u past. Wij zorgen dat wij keuze hebben uit haarwerken, mutsjes en sjaals.

Tweede afspraak


Bij de tweede afspraak kijken we verder om het nog meer naar uw wens te maken. Het aanpassen van uw gezicht en uw wensen horen hierbij. Bij de tweede afspraak wordt ook uitgelegd hoe u met uw haarwerk moet omgaan. Het op en afzetten én bevestigingsmethode word besproken. Uiteraard word ook de verzorging van uw haarwerk uitgelegd, als u dan nog vragen hebt behandelen we deze gezamenlijk.

Nazorg


Salon elle verzorgd ook de nazorg van uw haarwerk. Het is voor ons van belang dat u zich prettig blijft voelen met uw uiterlijk. We bieden ook de service aan om het haarwerk te wassen en te stomen, of als er een reparatie nodig is, kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen dan uw haarwerk zo snel mogelijk aanpassen.

Vergoeding door zorgverzekeraars


In veel gevallen heeft u recht op een vergoeding als u een van de haarwerken gaat dragen. Afhankelijk van uw zorgverzekering heeft u naast een basisvergoeding wellicht ook recht op een aanvullende vergoeding. Salon elle heeft contracten bij veel zorgverzekeraars. Hier kunt u alle informatie aanvragen over de vergoedingsregeling van uw verzekering. Bekijk hieronder welk bedrag er door uw zorgverzekeraar vergoed wordt voor een haarwerk. Of klik op het logo hiernaast.

Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search