Maatwerk

Op maat voor u gemaakt

OP MAAT VOOR U

PERSOONLIJK

100% ECHT HAAR

NAZORG

Heeft u last van haaruitval? Krijgt u kale plekken op uw hoofd en wilt u de kans hebben om te te verbergen? Salon elle helpt u graag met haar maatwerk. Dit maatwerk wordt speciaal voor u gemaakt door onze specialist.

Als u kiest voor de maatwerk van Salon elle kunt u profiteren van veel voordelen. De werkwijze voor een maatwerk gaat als volgt. Eerst zal het maatwerk worden opgemeten, evenals uw hoofd, dit zorgt ervoor dat het de juiste afmeting heeft. Passend bij het maatwerk word er een mal gemaakt zodat het haarwerk perfect op uw hoofd zit. Hierdoor is het niet alleen comfortabel, maar ziet het er ook natuurlijk uit. Hierna kunt u kiezen voor een bepaalde binnenkant. Deze binnenkant hangt af van de gekozen haarlengte, het model en de bevestigingsmethode. De buitenzijde en het maatwerk worden in overleg gemaakt. U kunt kiezen uit:

  • Soort haar
  • Structuur
  • Kleuren
  • Model
  • Dikte

Als u het maatwerk heeft uitgekozen zal het gelijk besteld worden. Dit kan tot 12 weken duren voordat het maatwerk weer terug is in de salon. U zult dan op de hoogte gebracht worden.

Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search